Vier restaurants van Gordon Ramsay teleurstellend!


Gordon Ramsay mag in zijn televisieprogramma dan vaak restaurants helemaal tot aan de grond afmaken, zijn eigen restaurants krijgen nu een koekje van eigen deeg. Vier van zijn restaurants staan dit jaar in de top 10 van meest teleurstellende restaurants in een respectabele restaurantgids!

Opmerkingen over de restaurants waren dat ze teleurstellende gerechten serveerden, de atmosfeer slecht was en de prijzen belachelijk hoog. In de Harden gids stonden drie van de restaurants genoemd als veel te duur. Een menu kost 120 pond, zonder wijn en daar mag je nog wel wat voor verwachten natuurlijk.
The Warrington, zijn pub in Noord West Londen werd beschreven als een culinaire nachtmerrie. Dat het niet goed gaat met de restaurants van Ramsay is al langer bekend. De winst van zijn onderneming daalde afgelopen jaar met zo’n 90 procent en enkele restaurants werden zelfs gesloten.

De gids baseert zijn resultaten op een enquete onder 8000 lezers. Volgens de uitgever van het boek zouden de resultaten van de restaurants wel eens te wijten kunnen zijn aan het feit dat Ramsay zelf weinig meer met de zaken bezig is, nu hij zo druk is met zijn tv-carriere. Mag dit een waarschuwing zijn voor Herman den Blijker

Lees ook:Twee Michelinsterren voor Gordon Ramsay
Lees ook:Gordon Ramsay gaat vreemd!
Lees ook:Gordon presenteert boek vol ‘liefdeslessen’
Lees ook:Zes procent opslag voor koninklijke familie
Lees ook:Doggybag niet glamourous, maar wel steeds normaler

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vier restaurants van Gordon Ramsay teleurstellend!

  1. an

    Leuke tip voor SBS. Laat Rob Geus naar die restaurants toe gaan. Dat levert leuke televisie op. Daar worden wij nou vrolijk van.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>