Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna

Er werd afgelopen week al veel gesproken over het exclusieve interview dat Chris Brown aan Larry King gaf over de mishandeling van Rihanna. Hij was in de studio samen met zijn moeder en advocaat. Chris Brown zegt in het interview dat hij zich niets kan herinneren van de mishandeling of eigenlijk wil hij gewoon niets zeggen. Lees hier hoe Chris Brown zijn ex-vriendin toetakelde en zie hieronder het interview.

Zie ook deel 2 hieronder.

Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?
Lees ook:Chris Brown in de rechtbank (zie de beelden!)
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Eerste namen Michael Jackson Tribute concert bekend
Lees ook:Gouden Kooi’s Brian vrijgesproken van mishandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>