Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer


Het Tribute concert mag dan wel niet doorgaan, toch komt er een mooi document uit waar de fans blij mee zullen zijn. Vanaf 27 september is de film This it it te zien, een documentaire gemaakt uit de repetities voor Michael Jackson’s This is It concerten in Londen. De film werd gemaakt uit 100 uur tape, die tussen april en juni werd geschoten. De documentaire zal later ook op dvd verschijnen. Zie de trailer hieronder.

Lees ook:Michael Jackson-film ‘This is it’ nog niet uitverkocht
Lees ook:Deze spullen van Michael Jackson gaan onder de hamer!
Lees ook:Michael Jackson doet 10 laatste concerten (zie beelden!)
Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!
Lees ook:Britain’s Got Talent-kandidaatje zingt tijdens Memorial Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>