‘Hans Breukhoven ging vreemd’


In RTL Boulevard kwam vanavond eindelijk het ‘verlossende woord’ waar half Nederland al weken over speculeerde. Connie Breukhoven liet aan Albert Verlinde weten dat er een ander in het spel was. Connie was er in het interview nog een beetje terughoudend over, maar ze laat weten “Ja, er is iets gebeurd”.

In details wilde Connie echter niet treden. “Ik wil Hans niet door het slijk halen”. Connie kwam er zo’n twee jaar geleden achter. “Hans was in New York toen het me duidelijk werd. Ik heb hem toen gebeld en gevraagd om terug te komen. We hebben vervolgens twee dagen binnen zitten huilen.” Ook liet ze in het interview weten nog veel om Hans te geven en de twee zien elkaar dan ook nog regelmatig. Ze brengen zelfs wel eens de nacht bij elkaar door.

Op het moment hebben geen van beiden een relatie. Connie geeft toe dat ze dit heel moeilijk zou vinden. “Als ze niet aardig is, krijgt ze met mij te maken”. Onlangs werd Connie gesignaleerd met Bram Moszkowicz. Connie laat weten Bram een hele lekkere man te vinden, maar van een relatie is (nog) geen sprake. Ze noemt hem “Een advocaatje met slagroom”.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder
Lees ook:Heeft Connie Breukhoven een relatie met Bram Moszkowicz?
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares
Lees ook:Connie en Hans Breukheuven gescheiden!
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Hans Breukhoven ging vreemd’

  1. Pingback: Hans Breukhoven een gezin in Duitsland? | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>