Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s


We hadden het al aan zien komen: Carmen Kool, die eind vorig jaar namens Nederland meedeed aan de Miss World-verkiezing, is haar titel van Miss World Netherlands kwijt. Ze moet uiteindelijk toch haar kroontje en sjerp inleveren. Dit naar aanleiding van de blootreportage in het oktobernummer van Playboy.

De organisatie Miss World Netherlands liet dit vandaag weten. De naaktfoto’s gaan volledig in tegen de strenge richtlijnen van de internationale organisatie in en aan die richtlijnen dient ook de Nederlandse Miss zich te houden, aldus de organisator van de verkiezing in Nederland. Sinds 11 september, de dag waarop de naaktreportage verscheen in Playboy is Carmen Kool dus officieel Miss-af. Tja je kunt geen Miss en Playboybunny tegelijk zijn… Voor de nieuwsgierigen: de Playboy met de naakte ex-Miss Carmen Kool ligt nu nog steeds in de winkel.

Foto: Playboy

Lees ook:Miss World Netherlands niet blij met naakte Carmen Kool
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen
Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!
Lees ook:Désiree van den Berg is Miss Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s

  1. Esther

    Ze is niet eens Nederlands..dat zie je toch..

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>