Patty Brard moet huis uit!


Patty Brard komt binnenkort op straat te staan. Ze mag door haar huurbaas uit haar woning in Amsterdam worden gezet. Dit heeft de rechtbank in Amsterdam deze week besloten. De presentatrice heeft al lange tijd een fors conflict met haar huisbaas. De rechtbank heeft echter besloten dat ze voor het eind van het jaar de woning moet verlaten.

In weekblad Story laat Brard weten: “Toen we de flat gingen huren, werd ons van alles beloofd”. Deze beloftes werden nooit nagekomen. “Het is echt een zootje. De flat bleek nagenoeg onverhuurbaar.” En dat voor een huur van maar liefst 2300 euro per maand! Toen Patty en haar partner Antoine besloten om nog maar 40 procent van de huur te betalen, trok de huurbaas aan de bel. Brard vertikte het echter om de rest van de huur te betalen, waarna de verhuurder de rechter heeft ingeschakeld. De rechter heeft de verhurende partij in het gelijk gesteld.

Brard heeft inmiddels het nog openstaande huurbedrag overgemaakt naar haar huurbaas, maar moet de woning eind dit jaar verlaten. Patty en Antoine zullen tijdelijk op zoek moeten naar vervangende woonruimte, want zij wachten tot de bouw van hun nieuwe droomhuis klaar is. Dit huis in Amstelveen zal echter dit jaar nog niet klaar zijn, omdat er gif is gevonden op de bouwgrond.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Belinda Meuldijk moet huis Rob de Nijs verlaten!
Lees ook:Patty Brard en Tygo Gernandt hadden seks!
Lees ook:Robert Schoemacher moet vader betalen
Lees ook:Patty Brard naakt in de etalage?
Lees ook:Patricia en Patty samen ‘over de vloer’?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>