Kelly van der Veer is woest op Manuel Venderbos


Ja hoor, er is weer eens een showbizz-relletje gaande in televisieland. Kelly van der Veer is woest op EO-presentator Manuel Venderbos. In het televisieprogramma Jong zei Manuel Venderbos woensdagavond dat hij Kelly een “uit de hand gelopen travestiet” vond. Dat schoot bij ex-Big Brother Kelly in het verkeerde keelgat…

Het televisieprogramma Jong, dat bij de EO te zien is, ging het woensdagavond over transgender-jongeren. Onder de titel ‘Geboren in het verkeerde lichaam’ ging presentator Manuel Venderbos op verkenningstocht door de wereld van de transgenders. Hij vertelde de kijker dat hij alleen niet wist hoe hij die wereld moest leren kennen. “Kelly en Dana International helpen me ook niet verder, want in mijn beleving zijn dat twee uit de hand gelopen travestieten,” zei hij. Kelly is ‘not amused’ door deze opmerking, zo valt te lezen op de website van RTL Boulevard. Op haar weblog schrijft ze: “Ook mijn moeder was van streek. Ze heeft er slechts van geslapen. Ze heeft inmiddels telefonisch contact opgenomen met Venderbos, die schrok van haar reactie.”

Kelly: “Natuurlijk ben ik af en toe extravagant en extreem maar dat betekent niet dat ik niet gevochten heb vrouw te zijn zoals ik nu ben. Het heeft me heel veel pijn gekost en toen ik dat zag en t ging juist ver over transgenderkinderen dan wil je juist een voorbeeld zijn.” Kelly overweegt om juridische stappen te ondernemen: “Ik ga deze man terugpakken en hoe weet ik nog niet maar hij is aan de beurt!”

Het programma is overigens hier terug te kijken.

Lees ook:Nieuwe breuken in Showbizzland!
Lees ook:Kindjes BN’ers voor het eerst naar school
Lees ook:Manuel Venderbos mag niet op homoboot
Lees ook:Ondertussen op Twitter… Manuel Venderbos zit in de kou!
Lees ook:Kelly Pfaff aan de slag als DJ

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kelly van der Veer is woest op Manuel Venderbos

  1. Crissy

    Kelly I love your spontaneity!YOu are sensational and it does not matter how high your IQ is supposed to be, great human bein, great woman you give an example to many people in Europe.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>