Video: Giel Beelen wil niet tongzoenen met Patricia Paay

Glamourdiva Patricia Paay daagde Giel Beelen uit om met haar te gaan tongzoenen en hoe verleidelijk Patricia haar voorstel ook inkleedde: Giel durfde of wilde niet met haar te zoenen. Bang voor ruzie thuis Giel? Zie het filmpje hieronder.

Lees ook:Pim Fortuyn belt Giel Beelen
Lees ook:Bitchfight tussen Connie Breukhoven en Patricia Paay
Lees ook:Patricia Paay comeback van het jaar
Lees ook:Patricia Paay gespot in parenclub
Lees ook:Reallifesoap voor Patricia Paay?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Giel Beelen wil niet tongzoenen met Patricia Paay

  1. an

    T(j)onge, t(j)onge…het wordt steeds duidelijker waarom Adam er vandoor is. Wanneer zij door deze reboundperiode heen is, zal ze zich doodschamen. Dit zal haar blijven achtervolgen. Het begint langzaam een diep zielige vertoning te worden. Is zij nu werkelijk zo onzeker en behoeftig? Chique hoor!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>