Peter R. de Vries emotioneel bij weerzien dochter


Johnny de Mol en Peter R. de Vries bezochten voor het tv-programma Waar is de Mol? het Afrikaanse land Ghana. De misdaadverslaggever wilde een kijkje nemen bij zijn dochter Kelly, die zich met haar stichting Meet Kate in Ghana inzet voor weeskinderen. Kelly laat Peter en Johnny zien welk verschil zij maakt voor de kinderen en dat zorgt voor een emotioneel moment waarbij de misdaadverslaggever het niet droog houdt.
Toen Peter R. de Vries mocht kiezen naar welk land hij met Johnny wilde afreizen, was zijn keuze voor Ghana snel gemaakt. Hij is namelijk ambassadeur van Meet Kate, de stichting van zijn dochter Kelly. Meet Kate zet zich in voor lokale weeskinderen in Ghana en Kelly bouwt momenteel aan een opvanghuis. Peter is nog niet eerder in Ghana bij het project van zijn dochter geweest. Hij laat Johnny zien welke goede dingen de stichting doet voor weeskinderen en hoe trots hij is op zijn dochter. Het project van zijn dochter laat de doorgaans serieuze misdaadverslaggever dan ook niet onberoerd.


Voordat Johnny en Peter zijn dochter ontmoeten, maken ze een indrukwekkende reis door het arme land. Ze ontdekken de schitterende kustlijn van Ghana en bezoeken een oud slavenfort, waar Peter Johnny een geschiedenisles geeft. Peter laat ook weten veel aan sport te doen, wat voor hem als uitlaatklep dient voor inspannende gebeurtenissen die hij meemaakt. Dit uit zich daar in een voetbalwedstrijd en armpje drukken met de lokale mannen.

In een openhartig gesprek komen ook de ‘minpunten’ van de hardwerkende verslaggever naar boven. Zo geeft Peter te kennen dat hij ooit een middag in een politiecel heeft gezeten en dat hij niet zo sociaal is als hij eigenlijk zou willen. Als Johnny hem vraagt of Peter wel eens een affaire heeft gehad, krijgt hij een antwoord dat weinig mensen achter hem gezocht zouden hebben…

Waar is de Mol? Aflevering 6: Peter R. de Vries is maandag 5 oktober om 21.25 uur te zien bij Veronica. Meer info over tv-programma’s en zender kun je lezen op Zappen.blog.nl

Lees ook:Peter R de Vries wordt ambassadeur van ‘Meet Kate’
Lees ook:Peter R. de Vries en Steve Brown ontmoeten elkaar in de rechtbank
Lees ook:Video: Peter R. de Vries stopt met misdaadprogramma
Lees ook:Minnares Peter R. de Vries zwanger!
Lees ook:Peter R de Vries doet aangifte tegen Steve Brown

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Peter R. de Vries emotioneel bij weerzien dochter

  1. Pingback: Minnares Peter R. de Vries zwanger! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>