K3 met Josje nu al een succes


K3 in de nieuwe bezetting met de Nederlandse Josje blijkt nu al een succes! Ondanks de Nederlandse zangeres scoort de meidengroep vooral in België erg goed. De groep heeft namelijk nu al een nummer één-positie in België te pakken met de single MaMaSé.

De single MaMaSé komt aanstaande zaterdag van niets op drie binnen in de Belgische hitlijst Ultratop en in de Vlaamse top tien staat het liedje zelfs helemaal bovenaan, dit meldt Het Nieuwsblad. Overigens is niet alleen Josje de oorzaak van dit succes, ook de K2 zoekt K3-finalisten Madelon en Noa dragen hun steentje bij aan de toppositie in de hitlijsten, aangezien de single in drie verschillende versies met alle drie de finalisten gedownload kon worden. Maar toch is de single waar Josje op te horen is het populairst. Deze werd tot nu toe het meest gedownload. De single MaMaSé met Josje is vanaf 12 oktober ook in de winkels in België en Nederland verkrijgbaar.

Lees ook:Platina voor K3 met Josje!
Lees ook:Josje is nieuwe lid K3
Lees ook:Hit voor Patricia Paay
Lees ook:BN’ers helpen ex-daklozen met kerstsingle
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met K3′s Josje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>