Wie wordt de Best Geklede Man?


De genomineerden voor Best Geklede Man van 2009 zijn bekend! Genomineers zijn: Chris Zegers (acteur), Dennis van Leeuwen (gitarist Kane), Theo Hiddema (advocaat), Enrico Bartens (reclamegoeroe), Dio (rapper) en Waylon (zanger). De zes genomineerden zijn uitgekozen door een 35-koppige vakjury, bestaande uit de toonaangevendste mensen uit de Nederlandse mode-industrie.


Op de website Esquire.nl kunnen de lezers stemmen op hun favoriet. Op 18 november zal hoofdredacteur Arno Kantelberg tijdens de Esquire Fashion Night in Zuidpool bekend maken wie de opvolger wordt van Benjamin Herman (Best Geklede Man van 2008). Dit is het twaalfde achtereenvolgende jaar dat Esquire de Best Geklede Man van het Jaar kiest. Eerdere winnaars waren onder andere Humberto Tan, Wilfried de Jong en Don Diablo. Wie van deze zes genomineerden vind jij de best geklede man?

Wie is volgens jou de Best Geklede Man?

  • Waylon (37%)
  • Chris Zegers (26%)
  • Dio (14%)
  • Theo Hiddema (9%)
  • Dennis van Leeuwen (Kane) (8%)
  • Enrico Bartens (6%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Kane-gitarist Dennis van Leeuwen is best geklede man
Lees ook:Karim El Ahmadi is best geklede voetballer volgens Esquire
Lees ook:Video: Demy de Zeeuw de meest fashionable voetballer
Lees ook:Win ‘The Life Codes’ van Patty Harpenau
Lees ook:Porsche 911 is ‘Fashion Car of the Year 2012′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>