Alex Reid verkleed zich als Jordan tijdens boekpresentatie

Dat kooivechter Alex Reid, de vriend van Katie Price, zich graag als vrouw verkleed dat weten we nu wel. Maar hij doet wel erg veel zijn best om als vrouw op zijn vriendin Jordan a.k.a. Katie Price te lijken. Tijdens de boekpresentatie van vriendinlief’s nieuwe boek Standing Out, My Look, My Style, My Life vanmorgen in warenhuis Selfridges in Londen had hij zelfs haar bekende Ibiza outfit aan! Zoek de verschillen hieronder.

Lees ook:Excusief interview met Peter Andre over breuk met Jordan!
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’
Lees ook:Katie Price scheld Peter Andre uit op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>