Julia Samuël heeft ernstige vorm van botkanker


Slecht nieuws over voormalig tv- en radiopresentatrice Julia Samuël. De  50-jarige Julia heeft botkanker. Het zit Julia sowieso niet mee, ze had eerder al keelkanker en borstkanker. In 2007 kreeg ze uitzaaiingen in heup linkerheup, en later in beide knieën en polsen.


Komende zaterdag verschijnt het boek Niemand weet waar ik ben waarin Julia vertelt over haar strijd tegen malaria in Afrika en haar strijd tegen kanker.  Begin dit jaar zat Julia in een rolstoel. Na borstkanker in 2004 kreeg ze in 2007 uitzaaiingen in haar linkerheup, en later in beide knieën en polsen. De pijn zit vooral in haar gewrichten en zonder pijnstillers kan ze momenteel niet leven. Nog meer ellende in de familie van Julia, want ook haar zus heeft kanker. Zij heeft borstkanker. Shownieuws (SBS6) heeft vanavond een uitgebreid interview met Julia Samuël vanaf 19:15 uur.

Lees ook:Julia van der Toorn wint ‘The Voice of Holland’
Lees ook:Sylvie van der Vaart heeft borstkanker
Lees ook:Meisje op podium Anouk is dochter Saskia Noort
Lees ook:Jade Goody overleden op moederdag
Lees ook:Eastenders-actrice Wendy Richards overleden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Julia Samuël heeft ernstige vorm van botkanker

 1. Olga

  Wat zijn eigenlijk je overlevingskansen als je haar vorm van kanker hebt?

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Dat ligt aan de soort die ze heeft. Gemiddeld staat er voor de zware vormen van botkanker volgens mij 3,5 jaar. Maar wellicht dat ze daar zelf vanavond in Shownieuws ook nog over zal vertellen.

     /   Reply  / 
 2. henk

  waarom geen behandeling volgens de Simoncini chirurg en oncoloog in italie
  zij methode is nog.(waarom)niet erkend (pharmacetische macht) maar de resultaten zijn verbluffend. soms na twee maanden al resultaat, volgens zijn onderzoek is kanker een schimmel en kan op een eenvoudige manier worden bestreden.
  zie ook http://www.voorennadediagnose.nl

    /   Reply  / 
 3. Monica

  Wat erg voor Julia….ik heb er geen woorden voor. Zo een positieve geest en dan toch dit mee moeten maken. Maar liefst drie keer!

  Julia ik wens je heel veel sterkte toe….je bent zo een leuke vrouw! Ik hoop dat je niet al te veel pijn hebt. Life is so unfair!

    /   Reply  / 
 4. Pingback: We weten nu allemaal waar Julia Samuël is | Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>