Kane maakt titelsong ‘Komt een vrouw bij de dokter’


De titelsong van de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter is geschreven door Kane. Dit hebben Kane-zanger Dinand Woesthoff en de regisseur van de film, Reinout Oerlemans, vandaag bekendgemaakt. Het liedje heet Love Over Healing en is afkomstig van het nieuwe album van Kane.

Reinout Oerlemans: “Het werk van de Haagse band Kane volg ik al jaren en ik ben een groot fan. Ik heb veel bewondering voor Dinand als artiest en ben zeer, zeer blij om met hem samen te kunnen werken. De film is een rauwe, authentieke vertelling van een grootse liefde die frontaal geraakt wordt door kanker. Het leven van Dinand kent zijn eigen geschiedenis. Mede daarom heb ik er veel respect voor dat hij zijn song juist aan deze film wil verbinden. Deze film is als een baby voor mij en de titelsong is heel erg belangrijk omdat muziek ook zo’n wezenlijk onderdeel is van de manier waarop ik het verhaal van Kluun vertel. Het nummer ‘Love Over Healing’ is zeer breekbaar en mooi. Maar bovenal raakt het de kern van de film en dat maakt het voor mij essentieel. Deze titelsong voelt als een soort ‘bekroning’ na een lang en zeer inspirerend proces”.

Komt een vrouw bij de dokter is de verfilming van het populaire boek van schrijver Kluun. Reinout Oerlemans maakt met de film, die vanaf 26 november in de bioscoop te zien is, zijn regiedebuut. De hoofdrollen worden vertolkt door Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver. Het album van Kane, No Surrender, verschijnt een dag later. Zie hieronder de trailer van de film.

Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards
Lees ook:Kluun gaat scheiden!
Lees ook:Weer zoontje voor Dinand Woesthoff
Lees ook:Reinout Oerlemans gokt met New Kids op een miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>