Miljonair verbrandt haar Yvon Jaspers


Ai, niet zo leuk nieuws voor Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers. Tijdens een fotoshoot voor het tijdschrift Miljonair heeft een haarstyliste van het blad haar haren verbrand met een krulijzer. De fotoshoot was voor een liefdadigheidsuitgave van het blad. Yvon zou op de foto gaan voor het Ronald McDonald huis.

Yvon zou een schadevergoeding van duizend euro hebben gekregen en gedreigd hebben met een verschijningsverbod. Of de bewuste fotoshoot nu nog in het blad verschijnt is maar de vraag, de duizend euro is in ieder geval gedoneerd aan het Ronald McDonald fonds. In een column vraagt hoofdredacteur Onno Aerden  zich hardop af: “Zou in Yvon Jaspers dan toch een echte diva schuilen? Eentje die haar sterallures tot op heden goed verborgen wist te houden onder het plamuur van Hilversumse poederdozen?”. Wij persoonlijk denken dat daar misschien wel eens een kern van waarheid in zou kunnen zitten…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Yvon Jaspers en Frans Bauer de ‘Aardigste Bekende Nederlanders’
Lees ook:Nick & Simon zingen voor Rotterdamse basisschool
Lees ook:Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s
Lees ook:Micky Hoogendijk naakt in Miljonair (zie foto!)
Lees ook:Winnaars Televizier prijzen bekend, Gooische Vrouwen grote winnaar!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miljonair verbrandt haar Yvon Jaspers

  1. Anton

    Dat wordt Yvon met stekeltjes dus hahahahahaha. Ben benieuwd :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>