Lady Gaga halfnaakt over straat! (zie foto’s)

Okee, de bizarre outfits van Lady Gaga kennen we nu wel, maar volgens ons vergat ze gisteren toch haar onderjurk! Ze droeg slechts ondergoed en een doorschijnend kanten niemendalletje. Ze ging niet eens naar een hippe nachtclub, maar gewoon dineren in restaurant Balans in Londen. Haar oversized zonnebril vergat ze niet, maar verder had het letterlijk weinig om het lijf… Zie de foto hieronder!

Lees ook:Style Report: Stylish London!
Lees ook:Lady Gaga weer halfnaakt op cover
Lees ook:Dus de term ‘hipster’ is tegenwoordig racistisch
Lees ook:Nederlands Elftal gaat los in Brazilië (zie foto’s!)
Lees ook:De tattoos van David Beckham; hot or not?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>