Aerosmith zanger Steven Tyler stopt er mee

Het lijkt er op dat Aerosmith het verder zonder zijn flamboyante zanger Steven Tyler zal moeten doen. Er waren al maanden geruchten dat de groep uit elkaar zou gaan en dat lijkt nu bevestigd door bandlid Joe Perry.

Joe Perry liet de Las Vegas Sun weten: “Voor zover ik weet is Steven uit de band gestapt. Ik weet er niet meer van dan jullie. Twee dagen geleden stapte ik uit een vliegtuig en toen zag ik op het internet dat Steven ergens gezegd heeft dat hij de band heeft verlaten. Ik weet niet of hij voor altijd bedoelt of dat hij voor een tijdje stopt. Ik weet het ook niet.”

De afgelopen maanden heeft Aerosmith alle optredens afgezegd, omdat Steven last had van zijn schouder. In augustus brak hij zijn schouder toen hij tijdens een optreden van een podium af viel. Later werd hij zelfs dood gewaand. Steven zou al maanden geen contact meer hebben met de andere bandleden hebben. Hij neemt zijn telefoon niet op als ze bellen.

Na 40 jaar Aerosmith met Steven Tyler lijkt het er nu dus op dat de band het zonder de frontman moet gaan doen. Gitarist Joe en de rest van de band willen graag door met Aerosmith, dus zullen ze op zoek moeten gaan naar een andere zanger…

Lees ook:Steven Tyler toch niet weg bij Aerosmith (zie video)
Lees ook:Steven Tyler is niet dood!
Lees ook:InXs-zanger woont in zijn auto
Lees ook:2009: Zij die ons zijn ontvallen
Lees ook:Tim Akkerman stapt uit Di-Rect

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>