Robbie Williams morgen weer samen met Take That


Robbie Williams zal morgen eindelijk weer op het podium staan met Take That. De groep en zijn voormalig zanger Robbie zal morgen optreden in The Royal Albert Hall. Het gaat om een concert voor Children in Need. Ook Paul McCartney zal optreden tijdens dit benefietconcert.

Maar ook Cheryl Cole, Dizzee Rascal, Leona Lewis en Snow Patrol treden op voor het goede doel. Als finale zal de originele bezetting van Take That bestaande uit Gary Barlow, de net getrouwde Mark Owen, Jason Orange, Howard Donald én Robbie Williams tesamen met de ex-Beatle Paul McCartney optreden. Het zou een waar spectakel moeten worden. Het is voor het eerst in bijna 15 jaar dat Take That weer samen met Robbie op het podium zal staan. Robbie verliet de groep in 1995 en sprak daarna meer dan 10 jaar niet met zanger Gary Barlow. Verwacht uiteraard de beelden en foto’s op Glamourblog.nl!

Lees ook:Video: Take That samen met Robbie op het podium!
Lees ook:Gary Barlow en Take That toch bij afsluiting Olympische Spelen
Lees ook:Robbie Williams werkt weer samen met Take That!
Lees ook:Gary Barlow komt met solo-album
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>