Steven Tyler toch niet weg bij Aerosmith (zie video)

De omroepen kunnen het tv-programma “Op zoek naar de nieuwe Steven Tyler” weer in de koelkast zetten. De zanger gaat ondanks eerdere berichten toch niet weg bij de rockband Aerosmith. Dat maakte de zanger in New York bekend. Eerder meldden we nog nog dat Tyler besloten had de band te verlaten.

“New York, ik wil jullie laten weten dat ik niet wegga bij Aerosmith” riep Tyler tegen zijn fans tijdens een verrassingsbezoek dinsdagavond aan een concert van zijn medebandlid Joe Perry. De toekomst van de band is onzeker sinds de tour in augustus werd onderbroken omdat Tyler van het podium gevallen was en zijn schouder brak. Hij zou na een optreden in Abu Dhabi eind oktober zijn vertrek uit de band hebben aangekondigd. Zie de beelden van het concert en de mededeling van Tyler hieronder.

Lees ook:Aerosmith zanger Steven Tyler stopt er mee
Lees ook:Steven Tyler is niet dood!
Lees ook:Tim Akkerman stapt uit Di-Rect
Lees ook:Depeche Mode toch nog naar Nederland
Lees ook:Video: Nu ook Madonna’s zoon op het podium!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Steven Tyler toch niet weg bij Aerosmith (zie video)

  1. Pingback: Aerosmith in Barcelona | Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>