Bentley van Gordon te koop!


Nog op zoek naar een mooie bolide? Misschien is deze schitterende zwarte Bentley cabrio van Gordon wat voor je. De zanger heeft zijn twee jaar oude Bentley Continental 6.0 W12 GTC 2007 Cabriolet namelijk op Marktplaats staan.

De auto heeft er slechts 38.000 kilometer opzitten en is in nieuwstaat. Voor 167.500 euro is hij van jou. Waarom Gordon deze schitterende auto weg doet, is niet bekend. Misschien heeft de zanger ook last van de kredietcrisis? Zie meer foto’s en informatie op Marktplaats.

Foto: Marktplaats

Lees ook:Prins Bernhard verkoopt TVR Sagaris
Lees ook:Luxe rijden voor minder
Lees ook:Boot Doutzen verkocht voor tonnen minder!
Lees ook:Rod Stewart verkoopt zijn Lamborghini en Ferrari
Lees ook:Roze Bentley voor Paris Hilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>