Patricia Paay heeft geen uitgezakt lijf


Er is al veel over gesproken, zelfs al voordat ze gezien zijn: de naaktfoto’s van Patricia Paay. Velen vreesden voor een uitgezakt lichaam van de 60-jarige dat flink in de Photoshop zou moeten, maar dat blijkt zeker niet het geval. Dat laat de fotograaf van de Playboy shoot Philip Riches vandaag weten in het AD…

Riches zag wel een beetje tegen de shoot op. In het AD liet hij weten nerveus te zijn geweest dat hij iemand naakt ging zien die zo oud was als zijn moeder. Volgens hem is ook alles echt aan Patricia: “…haar borsten zijn echt, haar benen ook, haar kont, alles, hooguit haar nagels niet.”

Volgens hem zal er niet veel meer aan gefotoshopt worden dan bij 20-jarige modellen. “Dus we werken een pukkeltje weg hier en daar, maar dat is het. Wat heeft het voor zin iemand van zestig naakt te portretteren, als je er borsten van een twintigjarige opplakt?” Nog enkele weken en we zullen het weten, want dan ligt de Playboy met Patricia Paay in de winkel.

Lees ook:Patricia Paay niet helemaal naturel in de Playboy
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!
Lees ook:Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay
Lees ook:Patricia Paay niet in Playboy

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patricia Paay heeft geen uitgezakt lijf

 1. Saskia

  “…haar borsten zijn echt, haar benen ook, haar kont, alles, hooguit haar nagels niet.”… uh… en haar tanden ;)

    /   Reply  / 
 2. globetrotter65

  heb jij ze zelf gevoeld,/aangeraakt saskia

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Patricia Paay niet helemaal naturel in de Playboyotox | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>