Kane-gitarist Dennis van Leeuwen is best geklede man


Dennis van Leeuwen, de gitarist van Kane, is de Best Geklede Man van 2009. Dit werd gisteravond bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse feestje van Esquire. Dennis liet weten dat alle eer naar zijn vrouw ging, want zij geeft hem altijd tips hoe hij zich moet kleden. Adam Curry kreeg de titel van Slechtst Geklede Man mee. Hij was niet aanwezig om zijn “prijs” in ontvangst te nemen.

Lees ook:De kerstkaart van de Curry’s
Lees ook:Leontine Borsato Best Geklede Vrouw van Nederland
Lees ook:Lara Stone is Model van het Jaar
Lees ook:Video: Demy de Zeeuw de meest fashionable voetballer
Lees ook:Micky en Adam Curry stappen in het huwelijksbootje (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>