Heidi Klum 5 weken na bevalling alweer op de catwalk!

Supermodel Heidi Klum presteert bijna het onmogelijke: slechts vijf weken na haar bevalling schittert ze alweer op de catwalk voor lingeriemerk Victoria’s Secret! Al had ze wel wat meer aan dan haar collegaatjes Marisa Miller, Doutzen Kroes en Alessandra Ambrosio, die de schitterende lingerie showden. Ze droeg een paarse body met daaroverheen een jurk met tule. Toch leek Heidi alweer strak in haar vel te zitten en schitterde ze als vanouds. Het 36-jarige blonde model beviel zes weken geleden van dochtertje Lou en is nog wel van plan een aantal kilootjes kwijt te raken… Als we de foto’s zo zien is dat toch echt niet nodig!

Lees ook:Heidi Klum uit de kleren in GQ
Lees ook:Heidi Klum stopt met Victoria’s Secret
Lees ook:Heidi Klum uit de kleren bij Ellen DeGeneres
Lees ook:Glamour op de Musical Awards loper
Lees ook:Heidi Klum trekt haar string uit voor Jay Leno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>