Gordon, Gerard, Paul of Xander wordt de nieuwe Topper


Eind deze week wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Topper wordt. Inmiddels is ook bekend welke vier heren in de race zijn voor deze eervolle plek. Het wordt Gordon, Gerard Joling, Paul de Leeuw of Xander de Buisonjé. Dat liet Jeroen van der Boom in de Coen & Sander Show weten.

“Ik heb verder namen gehoord van Gerard Joling, Paul de Leeuw en Xander de Buisonjé, maar het moet natuurlijk wel passen. Joling is druk met zijn 25-jarig jubileum en ik ga ook niet met iedereen op het podium staan. Ik heb vanmiddag nog even contact gehad met het management en volgens mij moet het eind deze week duidelijk zijn.” zei hij vanmiddag. Er zouden zich meerdere zangers vrijwillig aangeboden hebben om de plek op te vullen, waaronder Dries Roelvink.

Wie is jouw favoriete nieuwe/oude Topper?

Wie moet het gat van de Toppers op gaan vullen?

  • Gerard Joling (52%)
  • Gordon (28%)
  • Xander de Buisonjé (13%)
  • Paul de Leeuw (7%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Gerard Joling niet de nieuwe Topper
Lees ook:Gerard Joling weer een Topper
Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!
Lees ook:Nieuwe Topper is bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>