Gerard Joling niet de nieuwe Topper


Vandaag of morgen zal bekend worden gemaakt wie de nieuwe Topper zal worden. Degene die het in ieder geval niet zal zijn, ondanks dat hij de meeste stemmen krijgt in onze poll, is Gerard Joling. Geer heeft besloten om niet op het aanbod van Toppers-manager Benno de Leeuw in te gaan.

“Ik ben vorig jaar om een hele goede reden uit de Toppers gestapt. Ik vind het dan ook een hele eer dat ik weer gevraagd ben.” zegt hij vanavond op de bank bij Robert Jensen. ” Ik heb er heel erg lang over nagedacht, wel een paar maanden, maar drie of vier weken geleden heb ik officieel laten weten dat ik het niet doe.” Dit laat nog maar drie opties over: Gordon, Paul de Leeuw en Xander de Buisonjé. Zodra er nieuws over de nieuwe Topper is, lees je het uiteraard hier.

Tegen SBS Shownieuws verklaarde Gerard echter dat hij de deur voor de Toppers niet volledig achter zich dichtgetrokken heeft en zegt hij “zeg nooit nooit”… wordt wederom vervolgd.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gordon, Gerard, Paul of Xander wordt de nieuwe Topper
Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Toppers gaan op zoek naar 5e Topper
Lees ook:Toppers manager reageert op gerucht Gordon en Joling
Lees ook:Video: De Toppers nog meer glitter en glamour

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gerard Joling niet de nieuwe Topper

 1. annelies

  dries roelvink

    /   Reply  / 
 2. Arie

  Ze moeten gewoon stoppen met de toppers.En rene moet weer lekker zelf grote concerten geven.

    /   Reply  / 
 3. annelies

  rene stopt niet met de toppers dries en rene hebben allebei hun ouders verloren dus gunt rene dries ook omdat hij een beste vriend en rene is getuige geweest bij het huwelijk van dries en lucienne dus daarom doet rene de beste er aan

    /   Reply  / 
 4. bopke

  gordon is een huigelaar , eerst alles ten zeerste ontkennen , en dan hoor je opeens dat ze het weer aan doen , ( met z’n vieren )

    /   Reply  / 
 5. annelies

  ik vindt het niet juist om het z/n vieren te doen er is een nieuwe topper en dat is dries roelvink wolter kroes en danny de munk zijn ook om er voor te gaan ik vindt dat dries de taak van gordon over neemt. hoe kan je zo iemand met reuma laten door gaan als de toppers in de winter een optreden hebben dan zit gordon al in het buitenland met zo/n iemand kan je niks beginnen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>