The Jacksons: A Family Dynasty bij RTL (zie trailer!)


Binnenkort kunnen we eens kijken hoeveel glitter & glamour het leventje van de Jacksons nog bevat, want RTL zal de real life serie ‘The Jacksons: A Family Dynasty’ uit gaan zenden. Na het binnenhalen van de zeer gewilde rechten van de bioscoophit  ‘This Is It’ heeft RTL 4 nu namelijk ook de rechten gekocht van deze serie.

Deze serie  toont in acht afleveringen een beeld van het persoonlijke en professionele leven van de vier broers van Michael Jackson, Jackie, Jermaine, Tito en Marlon. Voor het eerst in hun bestaan laten zij de draaiende camera’s toe in hun ‘ongewone’ levens. The Jackson Five heeft in veertig jaar meer dan 250 miljoen albums wereldwijd verkocht en ze bereiden zich op dit moment voor op hun 40-jarige bestaan. Ook is te zien hoe zij omgaan met het tragische verlies van hun broer Michael en hoe zij hem in ere houden. Vanaf wanneer de serie hier te zien zal zijn, is nog niet bekend. In Amerika is deze vanaf 13 december te zien. Zie de trailer hieronder

Lees ook:Michael Jackson (50) overleden
Lees ook:Debbie Rowe geeft haar rechten niet op
Lees ook:Move Like Michael Jackson ook op de Nederlandse tv
Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer
Lees ook:Omer Bhatti op stap met zijn ‘broertjes’ Jackson!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “The Jacksons: A Family Dynasty bij RTL (zie trailer!)

 1. Laatbloeier

  De opzet van de trailer lijkt erg op die van ‘This is It’.

    /   Reply  / 
 2. Gabrielle

  Wanneer komt het op de NLse tv?

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Waarschijnlijk pas eind januari of later.

     /   Reply  / 
   1. Angel Mulder Auteur

    De serie is vanaf 8 januari te zien op RTL4. Dubbele uitzending op vrijdag 8 januari tussen 21.30 uur 23.30 uur.
    Vanaf vrijdag 15 januari tussen 21.30 uur 22.30 uur.

      /   Reply  / 
 3. Gabrielle

  Wanneer komt het op de Nederlandse televisie?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>