Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay

De eerste beelden van de Playboyshoot van de 60-jarige Patricia Paay zijn inmiddels op Internet te zien. De Playboy met een blote Patricia is vanaf volgende week in de winkels verkrijgbaar.

In de verleidelijke shoot is ze op de foto gezet door Philip Richardson, ook bekend van de Next Top Model programma’s. Ondanks haar 60 lentes ziet Patricia er nog erg goed uit. Zie het filmpje met de eerste beelden op de website van Playboy. Erg veel bloot is daar helaas nog niet in te zien. Daarvoor zullen we ontgetwijfeld moeten wachten tot het blad in de winkels ligt… Ook dochterlief Christina Curry is deze maand schaars gekleed te zien, echter in het blad FHM.

Lees ook:Eerste beelden fotoshoot Christina Curry voor FHM!
Lees ook:Penney de Jager wil als oudste vrouw in Playboy
Lees ook:Birgit Schuurman uit de kleren voor Playboy
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay

 1. Nico

  “De eerste beelden van de Playboyshoot van de 60-jarige Patricia Paay zijn inmiddels op Internet te zien.”
  Moet dat niet zijn: “De ergste beelden van…”?
  Gatverdamme. Dat heeft zij toch niet nodig? En wij ook niet trouwens. Erg goedkoop, helemaal om de beelden ook nog aan SBS6 te verkopen, de pauperzender van Nederland. Zowel Patricia als Playboy hebben hiermee definitief afgedaan!

    /   Reply  / 
 2. anoniem

  ik vind dat ze moet doen wat ze wil , en trouwen ze ziet er ook niet verkeerd uit!

  groote complimente patricia.

  groetjes, een gespierde aanbidder

    /   Reply  / 
 3. danielle

  WAUW PATRIES!!!! wat zie jij er fantasties uit op je 60e. ik ben bijna 42,ben net zo slank maar ik heb alleen jammer genoeg last van de zwaartekracht,dus ze hangen! maar ben daar eigenlijk wel trots op want er hebben wel 2 kids van gegeten. en mijn zoon van 19 word regelmatig gecomplimenteerd dat zn moeder een stoot is!!! dus alle vrouwen die patries afkraken zijn zelf nog te dik voor een maat 44. ik heb maat 34-36 en ik denk patries ook. en waarom moeten we ons schamen??? omdat we geen 75 kilo wegen en alles maar laten hangen??? JULLIE ZIJN ALLEMAAL STIKJALOERS!!!!

    /   Reply  / 
 4. Lola

  Mensen die zich zo naar uitlaten over deze vrouw hebben met zichzelf een zwaar probleem. Deze vrouw is 60 jaar en moet je kijken wat een prachtig lichaam ze heeft en ze is nog leuk ook. Niet elke vrouw van 60 jaar ziet er zo prachtig uit… Dus Adam Flurry…eat your hart out..Volgens mij ben je gewoon blind!

  Groetjes

  Lola

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>