Alle Playboy foto’s van Patricia Paay online!

Het was er op wachten natuurlijk. De Playboy met daarin een blote Patricia Paay ligt vandaag in de winkel en dus is menigeen ijverig aan het scannen geslagen en zijn alle foto’s inmiddels al op diverse sites op Internet te vinden en dat terwijl alleen bovenstaande foto openbaar gemaakt mocht worden. Toch nieuwsgierig hoe de 60-jarige Patries er uit ziet in haar naakkie en geen tijd om de Playboy gewoon netjes in de winkel te kopen? Heeft Theo Maassen gelijk? Oordeel zelf. Zie de foto’s op deze site of op deze site (links werken helaas niet meer!). En oh ja, dat naakte mannenlichaam zou van haar scharrel Remco Bastiaansen zijn… (ook leuk voor de dames)

De Playboy met Patricia Paay ligt in de winkel. Wat vind je van haar fotoreportage?

 • Ze ziet er goed uit voor haar leeftijd (81%)
 • Gatver. Ik vind het niet kunnen. (7%)
 • Ik wil het niet eens zien (7%)
 • Ik heb het nog niet gezien (5%)
Loading ... Loading ...

Edit: Foto verwijderd in opdracht van Playboy

Lees ook:Alle Playboy foto’s van Nicolette Kluijver (de echte foto’s!)
Lees ook:Patricia Paay niet helemaal naturel in de Playboy
Lees ook:Geen Stijl moet links naar Playboy foto’s verwijderen
Lees ook:Foto’s Playboy Britt Dekker alweer gelekt
Lees ook:De Playboy-foto’s van Gooisch Meisje Pauline (zie foto’s!)

46 Reacties // Reageer

46 thoughts on “Alle Playboy foto’s van Patricia Paay online!

 1. Pingback: An Schrijft: Beleeft Patricia Paay haar ultieme hoogtepunt? | Glamour

 2. Herman Roggeveen

  Uit nieuwsgierigheid toch even gekeken. Patricia heeft niks om zich voor te schamen. Mooi lijf en mooie foto’s. Denk dat heel wat mannen het hier toch wel warm van krijgen

    /   Reply  / 
 3. Leo

  Wat Theo Maassen gisteren bij de WDD deed was ronduit schofterig. Een puberaal mannetje dat wel even zou vertellen wat hij vond van deze stunt van Patricia. IK vind de dame er prima uitzien, er is geen enkele reden voor terughoudende schaamte. Er zijn heel wat vrouwen van 35 die het met minder moeten doen, hun mannen ook trouwens…

    /   Reply  / 
 4. hannelore

  Nou, zo wil ik er best nog wel uitzien op m’n 60ste! ;-)

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Mijn gedachten ook… Ik vind ze er heel okee uitzien voor haar leeftijd. Ik denk dat veel vrouwen alleen maar kunnen dromen van zo’n lichaam op hun 60e.

     /   Reply  / 
  2. anita

   plastic fantastic noemen we dat oud en fake

     /   Reply  / 
   1. Corset-lover

    Op haar 60ste ziet MILF Paay er nog steeds lekker uit.

      /   Reply  / 
 5. Pingback: Playboy tycoon Hugh Hefner overleden? | Glamour

 6. Groot

  Theo Maassen heeft groot gelijk. Patrica Paay is een aandachtsjunk. Echter het woord “necrofiel” gaat een beetje te ver, dat moet hij niet doen. Eindelijk iemand die de linkse media Matthijs van Nieuwkerk niet uit laat praten. Dat is een hele opgave. Verder hoop ik dat DWDD nog meer caberetiers gaat uitnodiger. Misschien is van Merwijk wel een goeie.

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Playboy met Patricia Paay het best verkocht! | Glamour

 8. saskia

  Patricia, gewoon in een woord GEWELDIG om op deze leeftijd er zo goed uit te zien Misschien een beetje geholpen maar het gaat echt niet allemaal vanzelf.Voor zo`n buik moet je zelf echt wel wat doen. Klasse !! En mochten jullie diegene kennen die misschien een handje geholpen heeft…. ik hou me aanbevolen.

    /   Reply  / 
 9. Jakkie

  Ze ziet er inderdaad goed uit voor haar leeftijd. Maar als dochter zou ik me doodschamen en onsmakelijk vinden wanneer mijn moeder zich zo gedraagt zoals La Paay doet. Als je dan toch aan je geld moet komen, werk er dan voor zoals normale mensen….maar geef je lichaam niet te grabbel!

    /   Reply  / 
 10. Rick

  Ik ben misschien pas 18, maar ik word van deze foto’s meer opgewonde dan die jonge vrouwtjes, patricia is een prachtige vrouw loveyou girl dankje voor de foto’s echt geweldig gewoon geweldig

    /   Reply  / 
 11. Hans

  Ha
  Bespeur ik soms jaloerse reacties in de media…
  Kerels zoals Theo Maassen die balen dat hun eigen muts er als een uitgelubberde vuilniszak bijloopt en wijven die balen van hun eigen uitgeflepte vetlellenlijf…

  Patries laat zien dat je met goed onderhoud er ook op haar leeftijd als een lekker ding kunt uitzien.
  Laat al die patatvretende hangzakwijven eerst maar eens proberen dat na te doen.

    /   Reply  / 
 12. marcello

  Ik vind Patricia heel erg mooi ook met haar kleding aan.Ze is nog steeds super aantrekkelijk, ik vind dat bepaalde mensen niet goed weten wat ze zeggen…..Theo Maassen is een onbeschoft lul die denk dat alles wat hij zeg de waarheid is, terwijl hijzelf niet per definitie de schoonheid van deze wereld vertenwoordig.Laat onze Patricia met rust, ze is in mijn beleving een super klasse vrouw.

    /   Reply  / 
 13. anne

  ach..alles is gephotoshopt, ze ziet er echt niet zo uit dit is gewoon niet realistisch, theo maassen geef ik gelijk.. ze moet maar tegen kritiek kunnen want ze boort andere mensen ook de grond in met die saaie altijd dezelfde zangprogramma’s

    /   Reply  / 
 14. Maaike

  Hoezo boort ze mensen de grond in met die zangprogramma’s? Is het niet zo dat Patricia gevraagd worden om haar deskundige mening te geven? Waar haal jij je info vandaan?

    /   Reply  / 
 15. Hans Peters

  Patricia is gewoon een godin! Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Leeftijd speelt geen rol. Ze mat je af ik weet het zeker!

  Gewoon de kift van alle tieners en dames die te zwaar, te rimpelig etc. zijn.

    /   Reply  / 
 16. Kees

  Wat Theo Maassen zei dat Patricia goed was voor necrofielen dat was zeer ver beneden peil, heel erg beledigend, walgelijk en onbeschoft. Dit zegt meer over hem dan over haar. Kritiek mag best, maar dit slaat alles, en dat was waarschijnlijk zijn bedoeling. Ik vond het echt heel erg ver van grappig zijn, dat was het zeker absoluut niet.
  Dat ze een aandachtjunk is, daar had hij wel gelijk in. Maar dat is hij dus ook door zijn uitspraken. Patricia ziet er geweldig uit voor haar 60e jaar en ze kan heus trots zijn op zichzelf. De betekenis van een Diva is een gevierde zangeres, en dat heeft ze onderhand wel bewezen. Patricia kan patty Brard met haar dikke uitgezakte lichaam en Connie Breukhoven die steeds meer op Marijke Herwegen gaat lijken een poepje laten ruiken in alle opzichten!!!!!

    /   Reply  / 
  1. Lennert

   @Kees
   Nu verdraai je de woorden van Maassen. Hij heeft gezegt “een vriend van mij is necrofiel…, en ik denk dat hij dit wel kan waarderen”
   Gewoon een erg harde grap, waarschijnlijk misplaats. Maar hij heeft wel een punt, en pakt haar als het ware terug op wat zij over haar ex-man heeft gezegt.
   Voor de rest ziet alles er nog goed uit, al is er her er der wat hulp voor nodig geweest. Ik vind de foto’s wel ok, helaas zijn alle foto’s bewerkt en is de huid overal even egaal…

     /   Reply  / 
 17. Pingback: De FHM foto’s van Christina Curry! | Glamour

 18. Pingback: De Playboy foto’s van Tara Reid | Glamour

 19. Bella

  de leeftijd van vrouw kun afleiden aan haar handen en die zijn boven toch wel verdraaid rimpelig…

    /   Reply  / 
 20. Pingback: Een mooi en gezond 2010 toegewenst! | Glamour

 21. Math

  Minstens drie kwart van Bekend Nederland heeft graag publiciteit, tòch?

  Elke foto, VAN WIE DAN OOK, wordt tegenwoordig gephotoshopt, nou ja elke…..
  Het photoshopprogramma dat van Theo Maassen iets mooiers zou kunnen maken is helaas nog niet uitgevonden.

  Hele mooie foto’s van Mevr. Paaij,vind ik

    /   Reply  / 
 22. nick

  Grrrr

    /   Reply  / 
 23. mia

  heel erg goed hoor,en dan voor deze leef tijd,je mag er wezen hoor.

    /   Reply  / 
 24. mia

  ze ziet er goed uit voor haar leef tijd,ze mag er zijn.

    /   Reply  / 
 25. martin

  ziet er goed uit dikke tieten wil ik wel een avond mee in bed liggen

    /   Reply  / 
 26. bas

  focking lekker is zij ik wil met je nuiken

    /   Reply  / 
 27. bas

  ohh jeh i love you

    /   Reply  / 
 28. Pingback: Patricia Paay gespot in parenclub | Glamour

 29. f

  ik trek me op haar af

    /   Reply  / 
 30. Angie

  WAT MENSEN OOK ZEGGEN, IEDERE MAN MAG WILLEN DAT HIJ OP OUDERE LEEFTIJD ZO EEN VROUW AAN ZIJN ZIJ HEEFT EN IEDERE VROUW MAG WILLEN DAT ZE OP 60 JARIGE LEEFTIJD ER NOG ZO SEXY UITZIET!!!!
  WIE ANDERS BEWEERT IS GEWOON STIKJALOERS!

    /   Reply  / 
 31. Corset-lover

  La Paay is toch gewoon een lekker wijf ? Vele mannen rukten op haar foto’s en rukken nog steeds op MILF Paay .

    /   Reply  / 
 32. bianca

  zij is nep vind niet gek met dat plastic gedoe dat ze zo door goed uit ziet. zo kan iedereen in de 60 uit zien. zij is echt geen mooie vrouw. als zij die onzin van plastic shit niet deed
  fake women dus

    /   Reply  / 
 33. lucca

  ze ziet er nog lekker uit voor haar leeftijd

    /   Reply  / 
 34. f1racer

  lekker belangrijk dit

    /   Reply  / 
 35. Frederik

  Hallo mensen,
  Ik heb alle reacties hier gelezen en wat ik soms lees, tolereer ik hier niet. Regel 167.07 van het wetboek van strafregels word hier vaak overtreden. Namelijk het praten over iemand die op dat moment met iets van seks bezig en waar diegene daar zelf bij is.
  Dit is niet strafbaar, behalve als u het 41 keer doet. Wat ik nu zeg, is alleen een waarschuwing. Als u 41 keer of meer regel 167.07 van het wetboek van strafregels overtreedt. Kan dat strafbaar zijn als u boven de 12 jaar bent.
  U bent gewaarschuwd.

    /   Reply  / 
 36. Tom

  Ik ben er eerlijk gezegd wel met Frederik eens. Ik ken hem en zijn ouders zitten allebei in de politiek. Het is echt strafbaar als je het 41 keer of vaker doet en welke straf je dan krijgt, hangt af van je leeftijd. Ik zou er maar niet meer over praten als ik jullie was, want anders kunnen er wel misschien vervelende dingen gebeuren en kom jij en je ouders misschien wel in aanraking met de politie.
  P.S. Je bent levenloos als je dit allemaal gaat opzoeken op Google om te kijken of het wat is XD. Dan heb je echt niks te doen en ben je eigenlijk best wel een losertje

    /   Reply  / 
 37. Julia

  Ik ik ik vind vind vind dat dat dat Tom Tom Tom en en en Frederik Frederik Frederik allebei allebei allebei gelijk gelijk gelijk hebben hebben hebben… Wie wie wie dat dat dat niet niet niet vind vind vind is is is best best best gek gek gek…!!!

    /   Reply  / 
 38. :-)

  WIE VIND NOU NIET DAT FREDERIK EN TOM EN JULLIA GELIJK HEBBEN?! DIE IS ECHT HEEL ERG LEVENLOOS EN DOM EN STOM EN EEN SUKKEL EN EEN KLOOTZAK EN EEN LOSER! JE KAN ER ECHT DE GEVANGENIS IN KOMEN SUKKELTJES!!!!! DAT IS GEEN PRETJE EN ALS FREDERIK ME NIET EERDER HAD GEWAARSCHUWD, WAS IK DAAR NU!

    /   Reply  / 
 39. Frederik

  Ehm… :-) ?
  Je overtreedt nu wel wet nummer 29.67 van het wetboek van strafregels. Schelden in het openbaar. Maar omdat jij m’n vriend bent, zeg ik het niet tegen m’n ouders en tegen de politie.

    /   Reply  / 
 40. Paul

  pedo s bellen zelf nooit de politie

    /   Reply  / 
 41. Paul

  ik ruk niet op dat ouwe wijf met namaak tieten en plastic gezicht,kijk wel uit,,wil mijn lul graag sparen

    /   Reply  / 
 42. Frederik

  Paul…….
  Ja.. Uuhmm eens kijken… Nee! Je overtreed hier nog nét geen regel uit het wetboek van strafregels. Maar als je niet je mening gaf, wel. Ik mag je nu niet confronteren met je mening, omdat dat dan discriminatie zou zijn.

    /   Reply  / 
 43. Jan

  Whaaaaaaaaahhaaahaa PAUL!! Wat ben jij echt RAAAAARRR!!! alsof je haar kent! Hahahahah. dikke vette FAAAAALL!! Je kan niet anders dan je lul sparen, omdat niemand je wil!! WHAHAHA!! dit vind ik echt lol! En dan ook nog zo betweterig doen hé! MWAHAHA wal LULlig voor je! Hahaahahhahaaahhhh

    /   Reply  / 
 44. Jan

  Paul
  Ik weet echt ZEKERRR dat jij niet weet wat pedo betekend!! En dan nu zeker snel op GOOGLE zoeken wat het is en dan weer hier een reactie schrijven en dan uitleg geven!! BETWETER, BETWETER! FAAAAAAAAAL!! WHAHA! Je denk echt dat je stoer bent met al je ONZINGEPRAAT hé! in het echt ben je eigenlijk gewoon een klein kindje óf een dikke vette opa! Ik denk het laatste! Je gaat niet rukken op dat “ouwe wijf” omdat je het VERLEERD ben!!! En je lul is gespaard omdat NIEMAND JE WILT!!! WHAHAHA wie dat niet weet, is echt een sukkel!! Hahaha

    /   Reply  / 
 45. Paul

  Ja sorry je hebt gelijk Jan…! Ik weet helemaal niet wat pedo betekend en ik ben een oude opa van 76 jaar. Ik heb in mijn leven het maar 2 keer gedaan en daarom is mijn lul gespaard.

    /   Reply  / 
 46. Jan

  Goed dat je het toegeeft, Paul !

    /   Reply  / 
 47. Annoniempje

  Laat 1 ding duidelijk zijn: degene die schelden hier en zeggen dat alles van haar nep is en dat ze lelijk is enzo, zijn zelf hartstikke jaloers op haar. Jullie mogen heel blij zijn als jullie er nog op jullie 50e er zo lekker en goed uit zien! Jullie mogen ook blij zijn als je zo’n figuur naast je in bed hebt liggen. Ik vind dat ze er nog heel goed uitziet voor haar leeftijd en degenen die dat niet vinden, kunnen het dan ook gewoon zachtjes uitdrukken of gewoon je mond houden waar toch alleen maar jaloerse woordjes uitkomen.

    /   Reply  / 
 48. Reintje

  Theo is gewoon een vieze vuile linkse -extremist, moeten ze op sluiten en nooit weer vrij laten!!!

    /   Reply  / 
 49. Corset-lover

  Paul
  ik ruk niet op dat ouwe wijf met namaak tieten en plastic gezicht,kijk wel uit,,wil mijn lul graag sparen

  26 mei 2012 at 8:59
  Ja sorry je hebt gelijk Jan…! Ik weet helemaal niet wat pedo betekend en ik ben een oude opa van 76 jaar. Ik heb in mijn leven het maar 2 keer gedaan en daarom is mijn lul gespaard.

  28 mei 2012 at 22:40

  Och Opa Paul, Patricia Paay heeft er nog nooit een geheim van gemaakt dat zij namaak tieten heeft. Beschouw met wat Paay laat doen door af en toe een restauratie te laten uitvoeren haar lijf/lichaam/tieten door het af en toe te laten restaureren stevig blijft.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>