Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart


Sinds haar scheiding met Adam Curry lijkt Patricia Paay maar met één ding bezig te zijn: mannen! En niet alleen voor zichzelf, maar ook voor dochter Christina Curry lijkt La Paay zoekende te zijn. De hitsige Patricia lijkt in de jury van Popstars alleen maar oog te hebben voor het mannelijk schoon. Na het optreden van Bart zat Paay zowat te glijden op haar stoel, ging compleet los en sprak de hoop uit dat hij haar schoonzoon zou worden…

Ze liet Bart weten dat haar dochter Christina, die in de zaal zat, helemaal verliefd is op Bart. Daarmee bracht ze zowel Christina, die uiteraard meteen in de spotlights werd gezet, als Bart nogal in de verlegenheid. Christina leek niet helemaal happy met de opmerkingen met haar moeder, ze voelde zich duidelijk nogal ongemakkelijk en zat wat schaapachtig te lachen. Niet verwonderlijk, want zowel Bart als zij hebben een relatie. Christina gaat met filmregisseur Dexter Mowatt. Het lijkt er dus op dat Patricia deze relatie niet zo ziet zitten. Overigens speelde Christina begin dit jaar een hoofdrolletje in een door Dexter geregisseerde videoclip van de band A Stranger in Moscow.

Christina is momenteel in Nederland, omdat maandag haar blootreportage in FHM wordt gepresenteerd. Wij zijn benieuwd of deze net zo veel stof zal doen opwaaien als de fotoshoot van haar moeder in Playboy. Voor Bart is het te hopen dat zijn leuke koppie voldoende is om hem door te laten gaan naar de finale van Popstars. Anders kan hij altijd nog uithuilen bij Patries, die zal hem vast met open boezem… eh, armen ontvangen.

Foto: SBS

Lees ook:Christina Curry nieuw model Sapph?
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Adam Curry reageert via Twitter op dochter Christina
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart

 1. Nico

  En het erge van dit hele stuk is dat Paay gewoon pissig werd toen andere kandidaten ook hogere cijfers kreeg dan Bart. Dat zag je aan haar hele uitstraling. Ze probeert Bart gewoon door te krijgen steeds. Kritiek op Bart wuift ze weg en ze hemelt hem helemaal op. 2 juryleden denken hetzelfde en mevr Paay zit daar lijnrecht tegenover.
  Vond het al belachelijk dat ze Robin beter vond dan Robbie williams met dat nummer. Hoe haalt ze het in haar hoofd zeg. Die gats kan niet zingen. Maar dat hele Bart gedoe komt me de strot uit. Competitievervalsing noem ik dat. Jury hoort neutraal te zijn!

    /   Reply  / 
  1. rendez

   ja das helemaal waar

     /   Reply  / 
 2. miriam

  Helemaal mee eens: plaatsvervangende schaamte krijg ik van dat mens. Ze vindt Machteld een verschrikkelijke stem hebben. Leuk bericht van een “jurylid”, die zelf geen flauw idee van zingen heeft!Nee het is en blijft een amateuristich geheel met Mw. Paay als boegbeeld van hoe het niet moet! Laten ze eens bij SBS kijken naar de zeer prof. jury in Engeland: en haal die Paay van dat scherm af. Je kan altijd nog de Playboy kopen.

    /   Reply  / 
 3. mevrouw Wil Ben Yehuda

  Niet alleen de opmerking van Patricia was ongepast en maakte dat zowel Bart als de dochter van Patricia zich ongemakkelijk voelden. Dit doe je normaal al niet laat staan tijdens een tv programma. Ik zou mijn kind dat niet aandoen. Ook de opmerking die Gerard Joling maakte tegen Joshua na zijn optreden was van een laag niveau. Hij dikte het daarna nog eens aan door erop te wijzen dat Joshua zijn handen nu maar voor zijn geslachtsdeel hield. Nee sorry hoor, dit hoort echt niet en je mag bovendien zo’n jongen dat niet aandoen voor heel Nederland. Laag niveau van zo’n presentator.

    /   Reply  / 
 4. John

  Inderdaad, Patricia Paay zit maar wat te geilen op de jonge jongens i.p.v. op de zangkwaliteit te letten. Gelukkig hebben beide heren hier wel oor voor. Ik zou zeggen: weg met dat mens!

    /   Reply  / 
 5. Anton

  Paay spoort niet (meer) dat blijkt maar weer eens te meer!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>