Playboy met Patricia Paay het best verkocht!


De foto’s van Patricia Paay mogen dan volop op Internet rondzwerven, de verkoop van het mannenblad Playboy is er niet minder om. De Playboy met de naaktfoto’s van Patricia Paay is nu al de best verkochte Playboy van dit jaar. Het blad wordt zelfs al bijbesteld, terwijl het nog maar een paar dagen in de winkels ligt.

De 60-jarige Paay is straks niet alleen de oudste vrouw die ooit naakt poseerde voor het mannenblad, maar misschien ook wel de meest succesvolle. Het lijkt er namelijk op dat het kerstnummer met La Paay het best verkochte nummer van de afgelopen tien jaar gaat worden. En dat is goed nieuws voor Patricia zelf, want naar verluid krijgt zij per verkocht tijdschrift betaald. Dochter Christina Curry is trots op haar moeder en vindt de foto’s prachtig. A.s. maandag heeft Christina zelf de onthulling van haar blootfoto’s in FHM en verblijft daarom momenteel in Amsterdam.

In veel winkels is de Playboy met Patricia Paay al uitverkocht, maar men hoopt half deze week de schappen weer te kunnen vullen.

Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!
Lees ook:Patricia Paay toch in Playboy!
Lees ook:Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!
Lees ook:Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Playboy met Patricia Paay het best verkocht!

 1. f1

  tuurlijk ziet patricia er goed uit maar 1 ze liegd een hoop bij dwdd
  ze zei ik heb niks aan me lichaam laten doen das een grote leugen had patricia ooit niet in 1984 zie playboy foto shoots borsten maat a cupje heeft ze toen niet ongveer in 1990 het later veranderen in een f cupje en in 2003 weer in een c cupje ook schijnt ze weldegelijk een face lift gehad te hebben zo als dr schumacher zelf zei bij hart van nederland
  en ook zeg ze dat ze niet veel geld gehad zou hebben ook dat klopt niet in 1984 deed paay het niet minder dan voor 100,000 gulden dus wat zal ze nou dan niet gekregen hebben 100,000 euro
  en ook staat ze in de playboy niet omdat ze vrouwen wil laten zien dat je mooi kan zijn op ze 60 maar alleen omdat mickey hogen dijk het voor maligen vrindinnetje van haar ex adam curry naakt in een andere blad staat dus paay is puur jaloers en weer egoitich bezig

    /   Reply  / 
 2. Sjef

  meest verkocht dus, he…

  gewoon te ziek voor woorden: nep is ok, liegen mag, en dan je eigen dochter op TV eigenwijs noemen…

  sorry hoor, maar dan verdien je de volle laag die Theo Maassen haar gaf.

    /   Reply  / 
 3. Cor.van.Biljouw

  Een dame die gezien mag worden, elke idioot die zegt dat ze voor haar leeftijd dit niet had moeten doen kan ik met mijn leeftijd van 68 jaar alleen maar zeggen, Patrisia niemand kan zich vergelijken met jou, je bent voor hen te mooi, zeker niet voor mij een geweldige reportage.
  Hartelijke groeten gewoon maar een van 68 jaar die het kan waarderen dat vrouwen er mooi kunnen uit zien elke leeftijd heeft zijn scharme en die van jou is door niemand in Nederland te vergelijken.
  Groeten zomaar een Nederlander Cornelis.

    /   Reply  / 
 4. hjblvermeulen

  geweldige vrouw die gezien mag worden.

  groet harry vermeulen

    /   Reply  / 
 5. Thomas

  Ik liep vandaag door de Kalverstraat en zag 2 lieftallige kerstvrouwen, met half ontblote rug, van een jaar of twintig.

  Ik ging er bijna van hijgen.

  En ik dacht: arme, arme Patricia, wat doe je jezelf aan? Je bent volkomen kansloos.

  Maar goed, Cornelis van Bijlouw, ik begrijp dat het vandaag bal was in het bejaardentehuis?

    /   Reply  / 
 6. marieke

  Nou helemaal top hoor patricia!!!

  Er zijn veel vrouwen die gewoon jaloers op je zijn ! en die reageren dan zo kinderachtig je ziet er mooi uit…en wat dan nog dat je iets aan jezelf hebt gedaan !! goed bekeken als je die mogelijk hebt waarom niet!! je ziet er hartstikke natuurlijk uit !!!Die vanessa die ziet er pas nep uit !!!!!

    /   Reply  / 
 7. maria

  helemaal t einde ik zo willen dat ik er op 60 jarige leeftijd er zo uit zal zien
  en dan die negatieve reactie,s over karakter en plastic …. nou wat dan nog ze ziet er top uit

    /   Reply  / 
 8. Corry de Ruiter

  Ik heb nog nooit een Playboy gekocht maar nu wel, ik vind het fantasties de foto s. Ik ben ook 60 maar Patricia ziet er geweldig uit ik zou er zo ook wel uit willen zien. Wie het niet mooi vind is JALOERS. Corry de Ruiter

    /   Reply  / 
 9. trixie mixie van nujij

  patricia ziet er erg goed uit
  en ze mag gezien worden
  ze doet er echt niet onder
  voor eentje van twintig jaar

  ik denk dat vele
  gewoon jaloers zijn op haar

    /   Reply  / 
 10. Lola

  Ach ja..trixi ze zijn allemaal zo jaloers…weet je waarom? Omdat hun eigen moeder er niet zo uit ziet! De meeste zijn gewoon wandelende oude lijken met gebrek aan zelf respect! Dus hou je waffel over deze mooie dame! Ze mag zeker gezien worden…dus Patrica Wanneer is de volgende shoot, we kunnen niet wachten!

  Groetjes…Lola

    /   Reply  / 
 11. Anton

  @ Lola is dit soort taalgebruik nu echt nodig om je punt te maken?

    /   Reply  / 
 12. Pingback: Christina Curry uit de kleren op Twitter | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>