Courtney Love verliest voogdij over dochter

Courtney Love, de weduwe van Kurt Cobain heeft jarenlang als junkie voor haar dochter gezorgd, maar nu verliest ze toch nog de voogdij over de inmiddels 17-jarige Frances Bean Cobain. Dit meldt de website TMZ.com vandaag.

Ze verloor de voogdij over haar dochter, omdat ze volgens de rechter niet in staat is om voor haar dochter te zorgen. De voogdij is daarom overgedragen aan Wendy O’Conner, de moeder van Kurt Cobain en Kimberly Dawn Cobain, de zus van Kurt. Dit werd vrijdag in de rechtzaal uitgesproken, maar Courtney Love was zelf niet in de rechtbank aanwezig. De nieuwe voogden hebben geen toegang tot de erfenis van Kurt Cobain, maar zijn wel financieel verantwoordelijk voor Frances.

Lees ook:Amy Winehouse (27) dood gevonden
Lees ook:Debbie Rowe geeft haar rechten niet op
Lees ook:Henk Westbroek veilt de gitaar van Kurt Cobain
Lees ook:Sanne Kraaijkamp in Playboy (zie foto!)
Lees ook:Sanne Kraaijkamp vrijdag in The Voice of Holland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>