Paris Hilton zoekt nieuwe BFF


Paris Hilton heeft blijkbaar alweer genoeg van haar vorige beste vriendin, want nadat Brittany vorig jaar de nieuwe BFF van Paris Hilton werd, gaat ze nu alweer op zoek naar een nieuwe beste vriendin. Veertien nieuwe potentiele BFF, dertien meisjes en één jongen, zullen binnenkort strijden om Paris in te pakken en haar beste vriend of vriendin te worden.
Als je het eerste seizoen van Paris Hilton’s My New BFF leuk vond, dan kan het tweede al helemaal niet meer stuk. Dertien meisjes en één jongen zullen hun stinkende best doen om dat speciale plekje in Paris haar leven te vervullen, zoals Nicole Richie en Britney Spears voor hen deden. Wederom zal Paris haar ‘wannabe vriendjes’ door het stof laten kruipen om zo hun intelligentie, loyaliteit, gevatheid, feestkwaliteiten en nog belangrijker, hun ‘hotness’, te testen.

Slechts één van hen zal gekroond worden met de ultieme prijs: geïntroduceerd worden als BFF in het leven van Paris Hilton. Met slecht één deelnemer die glorieus uit de strijd zal komen en 14 aandachtszieke ik-ben-graag-accessoire-van-een-ster wannabes onder één dak, is drama gegarandeerd. Wat kun je verwachten? Ogenschijnlijk nieuwe vrienden die elkaar in de rug steken, gemene roddels voor iedereen die er naar wil luisteren en natuurlijk het bekende lucht-je-hart “burn book”, waar deelnemers hun echte gevoelens kunnen ventileren.

Het nieuwe tweede seizoen van Paris Hilton’s My New BFF is vanaf 17 januari te zien om 19.05 uur op MTV.

Lees ook:Paris Hilton is geil (zie foto’s!)
Lees ook:Paris Hilton doet Marilyn Monroe voor fotoshoot
Lees ook:Roze Bentley voor Paris Hilton
Lees ook:Huur het zomerhuisje van de Hiltons!
Lees ook:Paris Hilton feest er weer dronken op los!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paris Hilton zoekt nieuwe BFF

  1. Anton

    Wat een feest……..

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Alsof je de BFF van dat over het paard getilde wicht wilt zijn!!! Ik ben toch liever arm en onbekend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>