Wendy van Dijk krijgt meisje!

Wendy van Dijk is zwanger van een meisje. Tenminste, als we een van de dochters van Erland Galjaard moten geloven. Zij zou dit geschreven hebben op haar Hyves pagina. Ze zou bij een vriendin gekrabbeld hebben: “Ik zit in Zwitserland en ik krijg een zusje

Het bericht is inmiddels van Hyves verwijderd. Wendy heeft al een zoontje uit haar relatie met Xander de Buisonjé, Sem. Xander liet in september weten dat zijn vriendin Sophie een jongetje verwacht. Erland heeft al twee dochters uit een vorig huwelijk. De baby van Wendy wordt dit voorjaar verwacht.

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy
Lees ook:Wendy van Dijk is zwanger!
Lees ook:Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie
Lees ook:Xander de Buisonjé is op zijn knieën gegaan voor Sophie
Lees ook:Gordon, Gerard, Paul of Xander wordt de nieuwe Topper

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wendy van Dijk krijgt meisje!

  1. Pingback: Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie | Glamour

  2. Pingback: Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>