Zoontje Alain Clark geboren!


Op de valreep van 2009 is zanger Alain Clark vader geworden. Zijn zoontje werd vannacht geboren en heeft de naam Nilo gekregen. Zijn mooie vriendin Reva beviel vlak na middernacht, dus op de laatste dag van het jaar, van hun eerste kindje. De kleine spruit, die volledig Danilo Clark heet, is vernoemd naar de vader van Alain, die Dane heet. Moeder en kind maken het goed.

Lees ook:Meisje voor Nikkie Plessen
Lees ook:Alain Clark is weer vrijgezel
Lees ook:Zoontje voor Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz!
Lees ook:Alain Clark gaat het maken in Engeland!
Lees ook:Zoontje voor Klaas-Jan Huntelaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>