Sony niet blij met lekken duet Michael Jackson (zie video)


Platenmaatschappij Sony is niet blij met het lekken van het duet ‘Another Day’, dat Michael Jackson samen met Lenny Kravitz zou hebben op genomen. De platenmaatschappij heeft een onderzoek ingesteld naar de persoon die mogelijk verantwoordelijk is voor het uitlekken van het nummer. Lenny reageert op video op het lekken van ‘Another Day’.

Een ruwe, korte versie van het nummer verscheen gisteren plots op Internet. Lenny Kravitz reageerde geshockeerd en liet weten dat zijn kopie van het nummer nog in de kluis lag. Hij hoopt dat het volledige nummer door de platenmaatschappij zal worden uitgebracht. Het nummer wordt momenteel door de platenmaatschappij van het Internet afgehaald, maar wellicht kan je het hier of hier nog beluisteren. Hieronder reageert Lenny Kravitz persoonlijk op het lekken van het duet dat hij deed met Michael.

Lees ook:Droeg Lenny Kravitz een cockring?
Lees ook:Lenny Kravitz en Dom Pérignon
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij
Lees ook:McCartney, Williams, Buble én George Michael in finale X-Factor
Lees ook:Michael Jackson leeft! (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>