Emma Watson poseert samen met broertje voor Burberry


De goede looks zitten blijkbaar in de genen van de familie Watson, want niet alleen Harry Potter actrice Emma Watson schittert in een nieuwe campagne van Burberry, ook jonger broertje Alex poseert voor de camera. De fotoserie is voor de lente/zomercollectie van het peperdure modemerk en de foto’s zijn geschoten door niemand minder dan Mario Testino.

Het is de tweede campagne van Burberry, waarvoor Emma Watson ingezet is. Verder zijn George Craig, zanger van de Indie band One Night Only, Matt Gillmour, de zoon van Pink Floyds David Gilmour en model Max Hurd te zien in de campagne. Emma is vooral bekend van haar rol van Hermione Granger in de Harry Potter films. Voor broer Alex was het zijn eerste fotoshoot. Hij had wel een figurantenrol in Harry Potter and The Order Of The Phoenix. Zie enkele foto’s en de ‘making of’ video hieronder.

Foto’s: Burberry/Testino

Lees ook:Harry Potter premiere valt in het water
Lees ook:Model Lara Stone getrouwd met David Walliams (zie foto’s!)
Lees ook:Haarlem toneel voor Harry Potter première
Lees ook:Video: Prince Harry feest in Kroatie!
Lees ook:Weer een model (22) pleegt zelfmoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>