Jude Law’s ex Sadie Frost uit de kleren (zie foto!)

Jude Law vermaakt zich momenteel weer prima met Sienna Miller, maar zijn ex Sadie Frost (44) zit ook niet stil. Zij poseerde naakt voor tijdschrift Grazia. De moeder van vier kids wilde hiermee bewijzen dat vrouwen van boven de 40 er ook nog prima uit kunnen zien, zonder Photoshop. Ze had zeker de Playboy met Patricia Paay niet gezien…

Behalve twee blauwe plekken op haar benen werden er geen digitale bewerkingen aan de foto gedaan. Sadie Frost heeft drie kinderen uit haar huwelijk met Jude Law; Rafferty van 13, Iris van 9 en Rudy van 7. Haar oudste zoon Finlay is 19 en is het resultaat van haar huwelijk met Spandau Ballet gitarist Gary Kemp. Hieronder de foto, die vanaf deze week in de engelse Grazia te zien is…

Foto: Grazia Magazine

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Vier jaar voor naaktfoto’s Manon Thomas
Lees ook:Zaak naaktfoto’s Manon Thomas weer voor de rechter
Lees ook:Victoria Koblenko uit de kleren!
Lees ook:Iris in finale ‘Playmate van het Jaar’ in Duitsland
Lees ook:Georgina Verbaan weer stijlvolste Amsterdammer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>