‘Kluun ging al vreemd voor zijn vrouw kanker had’


Harde woorden van de ex-schoonvader van Kluun (Raymond van Klundert) in weekblad Privé deze week. Jaap van Laer vertelt in het blad dat er al sprake was van ontrouw vóór er bij Kluun’s vrouw Judith kanker werd geconstateerd.

“Er is een tijd geweest dat Judith en Kluun echt van elkaar hebben gehouden. Maar hoe lang dat heeft geduurd? Een dochter vertelt niet alles over haar huwelijk aan haar vader. Als we bij haar op bezoek kwamen was Kluun er vrijwel nooit. Op een gegeven moment, en dat was lang voordat er bij haar kanker werd geconstateerd, had Judith ook door dat hij een andere vrouw had. En toen ze kanker kreeg kon ze niet meer dan dat accepteren.”

Ook lijkt de vader van Judith weinig te hebben met het boek en de verfilming van Komt een Vrouw bij de Dokter: “Het is waar dat Judith vlak voor haar dood heeft gevraagd een boek over haar te schrijven. Maar in dit werk gaat het vooral over zijn vreemdgaan en alleen in de laatste twee hoofdstukken over mijn dochter.”

Kluun zelf is niet erg happy met het interview van zijn ex-schoonvader. Hij reageert op Twitter: “Enorm KUT-interview met vader van mijn eerste vrouw, Judith, in Prive en telegraaf. Zowel ik als broers van Judith zijn verbijsterd.”

Foto: Marieke Brouwer

Lees ook:Kluun gaat scheiden!
Lees ook:Menno Buch (62) overleden aan kanker
Lees ook:Christina Aguilera tot bloedens toe geslagen door vader!
Lees ook:Kane maakt titelsong ‘Komt een vrouw bij de dokter’
Lees ook:Farrah Fawcett stopt behandeling tegen kanker

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Kluun ging al vreemd voor zijn vrouw kanker had’

  1. muis

    lul.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>