Geen RTL Boulevard meer voor Gordon


Gordon stopt met zijn invalwerk bij RTL Boulevard. Hij wil niet langer zijn mening over collega’s ventileren. “Wie ben ik, dat ik een mening over een collega moet hebben? Dat past me niet. Dat past andere collega’s evenmin’.” Tja, als we het zo gaan bekijken, kunnen ze RTL Boulevard wel opdoeken natuurlijk…

Wellicht dat de sneer van Bridget Maasland over Gordon zijn beslissing aangewakkerd heeft. Zij zei gisteren in RTL Boulevard: “Gordon zegt wel “Kom maar weer met die bakken stront”. Maar hij zit zelf ook met zo’n scheur overal eigenlijk het allemaal uit te dagen.“. Gordon viel regelmatig in voor Albert Verlinde achter de desk van RTL Boulevard.

Lees ook:Gordon wilde vaste vervanger Albert worden
Lees ook:Gordon wil eigenlijk niet in de Toppers!
Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!
Lees ook:Gordon én Gerard Joling keren terug bij de Toppers!
Lees ook:Gordon blijft bij de Toppers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen RTL Boulevard meer voor Gordon

  1. Elana

    Vind Bridget Maasland een vervelende vrouw waar een zure lucht omheen hangt. Geen plezier om naar te kijken of te luisteren. Als presentatrice een zeer matig talent (na elk item ‘leuk. Is toch leeeeeuuuuk’ zeggen is niet heel spannende televisie).
    RTL Boulevard is sowieso erg in kwaliteit gezakt. Albert Verlinde wordt steeds arroganter. Een groot deel van de tijd zit hij zichzelf te verdedigen. Of hij maakt een te bedachte grap.

    Kortom goed besluit van Gordon om hiermee te stoppen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Gordon wilde vaste vervanger Albert worden | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>