Rachel en Roxeanne Hazes doen mee aan Het Zesde Zintuig


Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne zijn op 18 maart te zien in het RTL-programma Het Zesde Zintuig. Ze lieten door de paragnosten van het programma een reading doen. Dit meldt De Telegraaf vandaag.

Roxeanne heeft vaker paranormale ervaringen gehad met betrekking tot haar vader en wilde nu toch wel weten wat dit allemaal te betekenen had. De acht paragnosten uit het programma zijn aan de slag gegaan met een gesloten envelop met daarin een foto van de volkszanger en een briefje dat hij ooit voor zijn dochter had geschreven. Rachel en Roxeanne waren verbluft door het resultaat. Eén van de paragnosten zou  hele rake dingen hebben gezegd. Roxeanne vond het een fantastische ervaring.

Voor meer paranormaal nieuws, kijk bij onze collega’s van paranormaal.blog.nl

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Zowel Rachel als Roxeanne Hazes weer vrijgezel
Lees ook:‘Derek Ogilvie is nep’
Lees ook:Christina Curry poseert naakt voor ‘stiefmoeder’ (zie foto!)
Lees ook:Rachel Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Ray Slijngaard doet het met Rachel Stevens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>