Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer

Ze zijn hét glamourkoppel op deze aardbol: Victoria en David Beckham. David en Victoria zijn dagelijks omgeven door roem, rijkdom en stijl. Dit inspirerend leven hebben zij echter bereikt door hun talent en door hard te werken. Zij zijn het ultieme stijlicoon koppel. En hun zakelijk instinct laat hen ook niet in de steek… de Beckhams brachten naast een kledinglijn onder andere ook een aantal succesvolle geuren op de markt.

Voor heren zijn daar Instinct, Intimately en Signature. De laatste twee zijn ook als damesgeur verkrijgbaar. Stuk voor stuk verschillende geuren met allen een heel verschillende uitstraling. Het stel heeft veel aandacht besteed aan de verpakking en aankleding van de geuren. Zo straalt Beckham Signature pure glamour uit. Zowel de dames- als herengeur zijn omhult door een schitterende fles voorzien van een metalen naamplaatje. De geuren zelf zijn glamourous, maar niet overheersend. De prijzen van de geuren zijn ok meer dan redelijk te noemen. Deze zijn er al vanaf 19,50 euro (30 ml).

En als je denkt dat de Beckhams het met deze geuren wel genoeg vinden, dan kunnen we je vast uit de droom helpen. Over enkele maanden komt er een speciale, tijdelijk verkrijgbare Limited Edition geur uit, waar we je binnenkort meer over zullen vertellen. We kunnen je wél vast verklappen dat deze nog lekkerder is dan alle voorgaande geuren, dus die mag je niet missen!

Lees ook:De Beckhams intiem in de lift
Lees ook:Win een David Beckham pakket voor hem of haar!
Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!
Lees ook:‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer

  1. Pingback: Win een David Beckham pakket voor hem of haar! | Glamour

  2. An0NiiEmx

    ze zijn misselijkmakend
    lily allen aub sla hun kapot trek hun hoofd weg en gooie ze hoofd naar de maas

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>