Gisele Bündchen schenkt anderhalf miljoen aan Haïti

Dat de wereld van de glitter en glamour ook nog goede dingen doet met hun forse salarissen, blijkt wel uit het volgende. Topmodel Gisele Bündchen heeft maar liefst anderhalf miljoen dollar geschonken aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Maar het model is niet de enige weldoener…

Naar verluid schonk actrice Sandra Bullock een miljoen dollar. Waarbij Madonna dan ietwat magertjes afsteek, want zij schonk 250.000 dollar aan het getroffen land. Morgen staan de Nederlandse sterren paraat om geld in te zamelen voor Haïti en aanstaande vrijdag zal er ook in Amerika een landelijke inzamelactie plaatsvinden. George Clooney organiseert de avond in samenwerking met MTV. Hij zal ook de presentatie van de show op zich nemen. Onder andere Wyclef Jean, Bono, Justin Timberlake, Brad Pitt en vele andere sterren zullen van de partij zijn.

Lees ook:Jerney’s Column: Aan tafel met George Clooney
Lees ook:George Clooney’s vriendin schaars gekleed in FHM!
Lees ook:Slecht jaar voor duurste huizen van Amerika
Lees ook:U2 verdiende in 2009 meer dan 108 miljoen dollar
Lees ook:Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>