Zoon van Diddy krijgt peperdure Maybach voor zijn 16e verjaardag

Onze collega’s van Celebblog wisten vorige week al te melden dat P. Diddy flink zou uitpakken voor de “sweet sixteen” party van zijn zoon Justin. Zoals verwacht heeft hij zijn zoon voor zijn verjaardag een extreem dure auto kado gedaan. De nog maar 16-jarige Justin Dior Combs is nu de trotse eigenaar van een peperdure Maybach.

De Maybach is één van de duurste auto’s ter wereld. Geschatte waarde van de zwarte bolide is 360.000 euro. Het feest zal binnenkort op televisie uitgezonden worden bij het MTV-programma ‘My Super Sweet Sixteen’. Zie hier de foto van de auto.

Lees ook:Peperdure Ferrari belandt in Winschoterdiep
Lees ook:Rolls Royce Maup Caransa wordt geveild
Lees ook:Auto Thijs Willekes gestolen!
Lees ook:Zoon Rod Stewart rijdt Bentley van $200.000 in de prak
Lees ook:Daimler stopt met Maybach

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zoon van Diddy krijgt peperdure Maybach voor zijn 16e verjaardag

 1. Monique

  Ik zie het programma weleens voorbij komen op MTV en het gaat over tot-op-het-bot-verwende rijke tieners. Je kan het de kinderen zelf niet kwalijk nemen dat ze geen besef van geld hebben en denken dat alles te koop is. Het zijn de ouders die daar verantwoordelijk voor zijn. Ik vind het érg ongezond! Wat moet je nou verder nog, wanneer je op je 16e al één van de duurste auto’s ter wereld rijdt?

    /   Reply  / 
 2. An0NiiEmx

  zeg maar gangster
  als ik ze zie
  schiet ik ze dood

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>