‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham

In de laatste column van Monique viel al te lezen dat Victoria Beckham nou niet altijd als een “normale moeder” overkomt. Victoria zelf blijkt daar heel anders over te denken en zegt in een interview met Glamour dat ze een hele normale moeder is…

Bij het interview poseert ze schattig met een Golden Retriever pup en denken we even dat Victoria toch echt ook een spontane kant heeft en het niet erg vindt als haar haar door de war gaat. Maar vervolgens zien we ze (geposeerd overigens) op 10 centimeter of hogere hakken boodschappen doen. Is een normale moeder ooit zo naar de Appie gegaan?

Na jaren van het onkreukbare imago en de eeuwige strakke blik lijkt het er op dat Victoria nu uit haar harnas probeert te treden. Ze werd deze week ook al op het strand van Miami gesignaleerd met de kids in een gescheurde spijkerbroek en op teenslippers. In het interview in Glamour laat ze in ieder geval weten dat ze een normale moeder is voor zoons Brooklyn, 11, Romeo, 7, en Cruz, 5. Ze zegt ook gewoon op school te helpen met de lunches.

Ze geeft wel toe dat ze heel erg strict is met haar dieet. “Ik eet heel gezond, veel vis, veel groenten en heel veel fruit. Ik eet geen junkfood en ik sport veel”. We hadden Victoria nou ook niet echt met een hamburger kunnen voorstellen…

Meer foto’s en het hele interview is te zien op Glamour.com

Foto’s: Glamour

Lees ook:Victoria Koblenko uit de kleren!
Lees ook:Gerard Joling toch gevraagd voor Toppers
Lees ook:Sylve Meis baalt van ‘diva’ imago
Lees ook:Angela Groothuizen enthousiast over WeightWatchers App
Lees ook:Filmpje: De dochters van Vampier Vincent (Uri Geller)

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham

  1. Anton

    Nounou wat een gewone moeder…… laat me niet lachen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>