Video: Taylor Swift’s Grammy aan diggelen

Deze week hadden we al de beelden van Popstar Wesley Klein die zijn Popstars Award uit zijn handen liet vallen. Dat kan zelfs de beste gebeuren, blijkt nu… want ook zangeres Taylor Swift liet een award uit haar handen vallen en niet zo maar één, maar een Grammy! Gelukkig had ze er vier, want Swift won de Grammy voor Album van het jaar voor het album Fearless, beste vrouwelijke countryzangeres voor White Horse, beste Country single voor Fearless en beste Country album voor Fearless. Zie de beelden hieronder!

Lees ook:Beyoncé grote kanshebber Grammy
Lees ook:Prijs Popstar winnaar Wesley Klein nu al aan diggelen! (zie video)
Lees ook:Caro Emerald krijgt Soul Award
Lees ook:De Brits, de winnaars, de optredens…
Lees ook:One Direction haalt uit naar Taylor Swift (video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>