Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie


Ondanks dat Wendy van Dijk hoogzwanger is en eind deze maand zal gaan bevallen, verscheen ze vandaag toch op de perspresentatie van X Factor. Afgelopen week was ze dagelijks op de X campus waar de kandidaten intussen de theaterrondes hebben afgemaakt. Half februari zijn de juryvisites, maar of ze dit nog mee gaat maken is nog maar de vraag. Wendy’s buik leek nu al zowat op ploffen te staan. De eerste liveshow is begin april en waarschijnlijk is Wendy dan alweer op de been om deze te presenteren.

Volgens de dochters van haar vriend Erland Galjaard krijgt Wendy een meisje. Haar ex, en tevens de vader van haar zoontje Sem, Xander de Buisonjé werd vorige week vader van een zoontje die de naam Dex meekreeg. Zijn verloofde Sophie werd deze week met infectieverschijnselen door de bevalling opgenomen in het ziekenhuis. Vandaag mocht zij weer naar huis. Vorige week troffen we al twee SBS-collega’s van Wendy met een dikke buik: Tooske Ragas en Katja Schuurman. Het lijkt een ware babyboom in glamourland!

Foto: Herman Roggeveen

Lees ook:Wendy van Dijk is zwanger!
Lees ook:Wendy van Dijk krijgt meisje!
Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy
Lees ook:Xander de Buisonjé is op zijn knieën gegaan voor Sophie
Lees ook:Ex Bridget Maasland bijna weer papa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>