‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’

De ware reden van de breuk tussen Bridget Maasland en Pepijn Padberg lijkt nu naar buiten te komen. Pepijn kreeg tijdens de tijdelijke breuk tussen hem en Bridget een relatie met Nathalie Hoop, de assistente van Hans Klok. Dit meldt RTL Boulevard vandaag.

Volgens Boulevard zou Pepijn al tijdens hun relatie vreemd zijn gegaan met Nathalie Hoop (33). Nathalie werkt al jaren als de vaste assistente van Hans Klok en heeft ooit verkering gehad met Johnny de Mol en was de vriendin Bas Smit (de huidige vriend van Nicolette van Dam).

Pepijn ontkent een relatie met Nathalie te hebben of te hebben gehad. Hij denkt dat de media en ook Bridget ‘interessant willen doen’. Hij zegt dat Nathalie en hij vrienden zijn. Ook beweert hij Nathalie pas ontmoet te hebben toen Bridget en hij al uit elkaar waren. In december gingen Bridget en Pepijn definitief uit elkaar.

NB: Nathalie Hoop links op de foto

Lees ook:Ex Bridget Maasland, Pepijn Padberg, wordt weer vader!
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland getrouwd met assistente Hans Klok’
Lees ook:Ex Bridget Maasland bijna weer papa
Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>