Pamela Anderson halfnaakt op de catwalk

Pamela Anderson heeft er op haar 42e nog steeds geen problemen mee om schaars gekleed voor de dag te komen. Dat toonde ze gisteren weer toen ze een zilverkleurig badpak op de catwalk showde tijdens de A-Muse herfst/winter show van vriend Richie Rich in New York.

Overigens was er weinig “winters” aan het badpak, want het was zo doorschijnend als wat, waardoor Pam zowat in haar naakie stond. Het liet in ieder geval weinig aan de verbeelding over. Zie de foto’s hieronder.

Lees ook:Caitlyn Jenner durft nog niet in badpak
Lees ook:Lady Gaga halfnaakt over straat! (zie foto’s)
Lees ook:Mel B én Carmen Electra in topless show
Lees ook:De Playboy-foto’s van Heidi Montag (zie foto’s)
Lees ook:Lionel Richies leven te saai voor film

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pamela Anderson halfnaakt op de catwalk

  1. Carolyne

    Cellulites nee nee nee nee nee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>