Modellen en Lady Gaga op begrafenis Alexander McQueen (zie foto’s!)

Veel topmodellen waaronder Kate Moss en Naomi Campbell en zangeres Lady Gaga waren vandaag aanwezig bij de intieme begrafenis van mode-ontwerper Alexander McQueen. De ontwerper pleegde op 4 februari zelfmoord door zichzelf op te hangen in de kledingkast. Vandaag werd aan Alexander de laatste eer bewezen met een intieme dienst in de St Paul’s Church in Londen. Veel aanwezigen droegen kleding van de ontwerper ter ere van hem. Zie enkele foto’s hieronder.

Lees ook:Memorial voor Alexander McQueen
Lees ook:Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen
Lees ook:Modeshow Alexander McQueen afgeblazen
Lees ook:Ondertussen op Twitter… Lady Gaga en Alexander McQueen
Lees ook:Filmpje: Tom Cruise praat over dood Jett Travolta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>