Huizen van celebs op Hawaii in gevaar door Tsunami

Er zou een Tsunami op komst zijn in Hawaii en dat heeft naar verluid ook heel wat celebs in rep en roer gebracht, want veel celebrities hebben schitterende huizen in Hawaii. Over het algemeen vlak langs de kustlijn, die de afgelopen uren ontruimd is in verband met Tsunami-gevaar.

Oprah Winfrey heeft zelfs twee huizen op Hawaii. Ze heeft een huis in de buurt van Hana, waar ze zelfs een stuk privéstrand heeft. Haar andere huis in Maui ligt hoog en veilig gelegen. Britney Spears heeft ook een huis in Maui en helaas ook aan de kust. Ook Barack Obama heeft een huis op Hawaii, uiteraard aan de kust in de buurt van Oahu. Drew Barrymore heeft een villa op het eiland Kauai, ook aan zee. Naar verluid zouden ook Bill Gates en Nicole Kidman een huis aan de kust hebben. Of deze celeb-villa’s gevaar lopen, is nog niet bekend.

Het is zeer waarschijnlijk dat er nog veel meer celebs zijn met een ‘stulpje’ op Hawaii. Hillary Duff werd vorige week op Hawaii ten huwelijk gevraagd. Of zij het eiland al heeft verlaten, is nog niet bekend. Rene Shuman en Angel-Eye gaven elkaar onlangs het ja-woord op Hawaii. Zij zijn inmiddels weer veilig in Nederland.

Amerikaanse deskundigen verwachten dat vloedgolven kort na elf uur ‘s ochtends zullen arriveren bij Hawaï. De golven zouden hoogten van 4,8 meter kunnen bereiken. Laaggelegen gebieden en stranden komen mogelijk onder water te staan.

UPDATE 23:30: De tsunami waarvoor was gewaarschuwd na de aardbeving bij Chili heeft het Amerikaanse eiland Hawaii bereikt. De gevreesde vloedgolven lijken mee te vallen. Ze zijn niet hoger dan één meter.

Lees ook:Cher veilt huis in Hawaii
Lees ook:Woody Harrelson getrouwd op Hawaii
Lees ook:De Beckhams willen huis George Clooney kopen
Lees ook:Nicolas Cage veilt zijn villa in Bel Air
Lees ook:BN’ers reageren op aardbeving en tsunami in Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>